Skip to content Skip to footer
Nordstål AS

Din Lokale Stålekspert i Tromsø

Nordstål AS har vært en stolt leverandør av høykvalitets ståltjenester i Tromsø og omegn i mange år. Vår reise startet med et enkelt mål – å levere skreddersydde stålløsninger som kombinerer lokal ekspertise med førsteklasses kvalitet. Siden den gang har vi vokst til å bli en betrodd partner for både små og store bygge- og industriprosjekter.

Nordstål AS

Vår Visjon

Vi tror på å bygge sterkere samfunn gjennom solide og bærekraftige konstruksjoner. Med fokus på innovasjon og presisjon, streber vi etter å være en ledende aktør innen stålindustrien i Nord-Norge.

Nordstål AS

Vårt Team

Vårt team består av erfarne fagfolk som deler en lidenskap for stål. Med en kombinasjon av tradisjonell håndverkserfaring og moderne teknologi, leverer vi resultater som er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Man–Fre: 07:00 – 16:00

Nordstål AS

Hva Vi Tilbyr

Nordstål AS spesialiserer seg på et bredt spekter av ståltjenester, inkludert produksjon, bearbeiding, montering, og sveising. Våre løsninger er alltid tilpasset kundens behov, enten det er snakk om store industriprosjekter eller mindre, spesialtilpassede oppdrag.

  • Kvalitet
  • Pålitelighet
  • Lokal Forankring